stio-palvelut

Kartoitamme tilanteen, ratkaisemme ongelmasi

ja olemme paikalla silloin kun meitä tarvitaan.

OTA YHTEYTTÄ
stio-palvelut

Kartoitamme tilanteen,

ratkaisemme ongelmasi

ja olemme paikalla

silloin kun meitä tarvitaan.

OTA YHTEYTTÄ
stio

STIO – Tekniikka ratkaisee

 

Suomen Tekninen Isännöinti eli tuttavallisemmin STIO tuottaa laadukkaita teknisen isännöinnin palveluita taloyhtiöille, isännöitsijöille ja muille asiantuntijaorganisaatioille. Annamme teille mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä valjastamalla meidän resurssit käyttöönne.

 

Hallinnoimme kaikki ylläpitoon ja tekniikkaan liittyvät hankkeet kiinteistöissä niiden koko elinkaaren ajan. Toiminnalla takaamme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri kyseistä asuntokantaa ajatellen, niin teknisesti kuin taloudellisestikin. Vahvuuksiamme ovat yrityksessä työskentelevät eri alojen asiantuntijat, jotka tuntevat asunto-osakeyhtiölain ja sen soveltamisen taloyhtiöiden teknisissä hankkeissa.

Kiinteistön normaali arki

 

Vaikka juuri nyt ei olisikaan hankkeita, vahinkoja tai osakasmuutostöitä meneillään, on tärkeää miettiä tulevaa. Milloin on järkevää käynnistää vesikattosaneeraus, miten se selvitetään, minkälainen katto meille sopii, mitkä ovat kustannukset, miten se toteutetaan? Kiinteistön arki sujuu vaivatta, kun tekninen isännöinti hoitaa hankkeet kaikenkattavasti. Tärkeää on, että asukas tietää mitä seuraavaksi tapahtuu, urakoitsijat tietävät milloin heidän tulee olla tekemässä omia työsuoritteitaan ja isännöitsijä sekä hallitus pysyvät tilanteen tasalla.

 

Peruskorjaus-, rakennus-, vahinkosaneeraus-, huolto- ja kiinteistön korjausstrategia jne. hankkeissa tarvitsee huomioida sen vaikutuspiiriin kuuluvat ihmiset sekä sidosryhmät. Kiinteistön hankkeissa kaikki liittyy kaikkeen. Asiantuntijamme yhdistävät eri palveluista kokonaisuuden, joka vie hankkeen läpi huomioiden sen ominaispiirteet kaikista eri näkökulmista. Tarjoamme harkitun, kustannustehokkaan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun.

OTA YHTEYTTÄ

Asbesti ja haitta-aineet

 

Voimassa oleva asbestilainsäädäntö edellyttää nykyisin, että rakennuksissa, joissa tehdään purkutöitä ja joka on rakennettu ennen vuotta 1994, tulee teettää asbestikartoitus purettavien rakenteiden osalta. Henkilösertifioidut asbesti- ja haitta-aine asiantuntijamme suorittavat kartoituksen ja raportoinnin lain määrittelemässä laajuudessa, turvallisesti, nopeasti, ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti.

LUE LISÄÄ

Projektinjohto ja rakennuttaminen

 

Osallistumme hankkeisiin hankesuunnittelusta, työn toteutukseen aina takuuasioiden käsittelyyn saakka. Näin varmistutaan siitä, että tilaaja saa juuri sen tuotteen minkä on tilannut, aikataulut pysyvät suunnitellussa ja etteivät lisätöiden kustannukset karkaa käsistä. Katsomme hanketta subjektiivisesti taloyhtiön näkökulmasta unohtamatta kiinteistössä asuvia henkilöitä hankkeen aikana. Olemme taloyhtiön ja isännöitsijän tukena sekä edustamme taloyhtiötä koko hankkeen ajan. Toimimme myös hankkeissa ulkopuolisina turvallisuuskoordinaattoreina.

LUE LISÄÄ

Vahingot ja vauriot

Kiinteistöissä sattuu ja tapahtuu päivittäin vahinkoja, joiden hallinnointi on työlästä ja haastavaa sekä pitää sisällään paljon huomioitavaa. Hoidamme kaiken vahingon alkutilanteen selvityksestä ja yhteydenpidosta, korjauksen valvontaan ja saakka. Näin työn tilaajalle jää enemmän aikaa keskittyä muihin asioihin.

LUE LISÄÄ

Osakasmuutostyöt

 

Asunto-osakeyhtiöllä on oikeus ja velvollisuus valvoa osakkaiden tekemiä muutostöitä. Huolehdimme, että hankkeeseen ryhtyvä osakas saa tarvittavan tuen työn läpivientiin ja kiinteistön avainhenkilöt tietävät mitä huoneistossa tapahtuu. Raportointimme ansiosta isännöitsijän on helppoa ja turvallista tehdä tarvittavat kirjaukset isännöitsijätodistukselle kyseisen osakkeen osalta.

LUE LISÄÄ
stio

Teemme tätä ja paljon muutakin. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

OTA YHTEYTTÄ